VITO headquarters

MOL

 

DESIGN OF A RESEARCH INSTITUTE

VITO, the Flemish Institute of Technology commissioned us to develop an architectural vision for a mixture of offices, laboratories and a geothermal plant on the Balmatt site in Mol, BE

We aim to unlock the full potential of this six-hectare brownfield site by interweaving buildings, public spaces and landscapes to reflect VITO?s role as a high-end research institute in the field of ecological and economical technology.

Project@Maxwan

site area
22'000 m2
client
VITO
country
Belgium
city
Mol
partners in charge
Rients Dijkstra, Hiroki Matsuura
team leader
Artur Borejszo , Olivier Vet
team
Aleksandar Hrib, Elena Chevtchenko, Janneke Earl, Valentina Chiappa Nunez, Kris Schaasberg




©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan
©Maxwan

RELATED


Office Building F&I

Beek
AN OFFICE BUILDING NEXT TO MAASTRICHT AIRPORT LANDING STRIP

CUMULUS

Eindhoven
A PAVILION FOR THE NEW ENERGY ERA

Red Hill Rise

Prague
AN OFFICE COMPLEX WITH A SYMBIOSIS OF URBANISM, LANDSCAPE, AND ARCHITECTURE

Monolit

Baku
CONVERSION OF A HISTORICAL BUILDING INTO A BEACON FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT

ASAN 2.0

Shaki
AN ENERGY-CONSCIOUS COMMUNITY PAVILION IN AZERBAIJAN

Love Cove

Kaohsiung
A THIN PLATE OF THE MARITIME AND POP MUSIC CENTER